fe_ccp_1_3

fe_ccp_1_3

    Сaravan Camping Park Project

    The effects of migration from rural areas that started in the last century have become notable, but after recent developments, a reverse process (returning to nature) is gaining its popularity. Migration to rural areas, which is the first choice of retired families mostly, provides the opportunity to create different and cost-conscious projects. The couple, we worked with in this project, bought the land with the idea of creating a space where they could place their caravan, which they've been using for years; and at the same time, if needed, take it easily to another area.

    In addition to the space, designed to be used for caravans, we also added environmentally-friendly facilities such as a mini-workshop site, a kitchen, and a seating area. The design of the whole structure has been focused on natural light interaction. We also used typical local materials.

    The mini-pool, designed in the courtyard, has been renovated in an old container We decided to add more greenery around to make this place welcoming. Moreover, we placed seats throughout the field so that the visitors can rest and enjoy the tranquility of the place.

    Сaravan Camping Park Project

    The effects of migration from rural areas that started in the last century have become notable, but after recent developments, a reverse process (returning to nature) is gaining its popularity. Migration to rural areas, which is the first choice of retired families mostly, provides the opportunity to create different and cost-conscious projects. The couple, we worked with in this project, bought the land with the idea of creating a space where they could place their caravan, which they've been using for years; and at the same time, if needed, take it easily to another area.

    In addition to the space, designed to be used for caravans, we also added environmentally-friendly facilities such as a mini-workshop site, a kitchen, and a seating area. The design of the whole structure has been focused on natural light interaction. We also used typical local materials.

    The mini-pool, designed in the courtyard, has been renovated in an old container We decided to add more greenery around to make this place welcoming. Moreover, we placed seats throughout the field so that the visitors can rest and enjoy the tranquility of the place.