de1

de1

    Industrial Building Project

    Our project is located in Esenyurt, one of the intersection points of the most efficient transportation axles of Istanbul, and its interaction with the surrounding structures is one of the starting points of the design. The project is also designed with employee-oriented setup. Our project, which has 4 loading areas, has calculated the impact and results of the traffic within the structure by taking into account the load traffic and the plans of the structure which will not cause any disruption. The warehouse block are made of steel, the office and loading block is made of reinforced concrete, while the facade system is designed to cover both blocks with insulated panels.

    The color choice of the facade design was inspired by surrounding buildings. At the same time we tried to make our project stand out among neigbouring houses. The warehouse facade of the structure is represented by continuous mobility of chosen colours. This mobility depicts the idea of the warehouse, while office block is represented only in 1 colour in order to create the contrast between both sections. However, the colours of the warehouse block smoothly flow into the office block facade in order to demonstrate that both blocks are incomplete without each other.

    Project Information

    Esenyurt – Istanbul / Turkey

    -

    2019

    6000 m2

    5000 m2

    Industrial Building Project

    Our project is located in Esenyurt, one of the intersection points of the most efficient transportation axles of Istanbul, and its interaction with the surrounding structures is one of the starting points of the design. The project is also designed with employee-oriented setup. Our project, which has 4 loading areas, has calculated the impact and results of the traffic within the structure by taking into account the load traffic and the plans of the structure which will not cause any disruption. The warehouse block are made of steel, the office and loading block is made of reinforced concrete, while the facade system is designed to cover both blocks with insulated panels.

    The color choice of the facade design was inspired by surrounding buildings. At the same time we tried to make our project stand out among neigbouring houses. The warehouse facade of the structure is represented by continuous mobility of chosen colours. This mobility depicts the idea of the warehouse, while office block is represented only in 1 colour in order to create the contrast between both sections. However, the colours of the warehouse block smoothly flow into the office block facade in order to demonstrate that both blocks are incomplete without each other.

    Project Information

    Location: Esenyurt – Istanbul / Turkey

    Company: -

    Year: 2019

    Project area: 6000 m2

    Construction area: 5000 m2